Afgelopen activiteiten

40 jarig priesterjubileum

Ter ere van het 40-jarig priesterjubileum van Pastoor Tardier van de Sint-Martinuskerk in Wyck heeft de Fanfare op zondag 10 september onder een stralende zon een serenade gebracht aan de jubilaris.

Processie Wyck

Op 3 september liep de Wieker Fanfare weer mee in de Processie van Wyck, die aansluitend op de mis in de Sint Martinuskerk plaatsvond.

Mis en Concert Heugemerveld

Ter ere van het 75 jarig bestaan van Heugemerveld heeft de Wieker Fanfare op 4 juni 2023 op de zonovergoten speelplaats van Montessori Basisschool de Poort de mis opgeluisterd en aansluitend een concertje gegeven.

Communiemis Hemelvaartsdag

Op 18 mei 2023 mochten zeven communicantjes van Kindcentrum Wyck de Eerste Heilige Communie ontvangen in de Sint Martinuskerk. De Wieker Fanfare zorgde voor een extra feestelijk tintje tijdens deze mis.

Stadsprocessie

Op 14 mei 2023 liep de Wieker Fanfare, zoals gebruikelijk, weer mee in de Stadsprocessie. Bijzonder was dat wij dit jaar na afloop een serenade mochten brengen aan de hoogwaardigheidsbekleders.

Concert Repetitie

Ter afsluiting van het 175 jarig bestaan van de Wieker Fanfare vond er op 22 april 2023 zeer geslaagde Concert Repetitie plaats onder leiding van Jo Cobben.

Route du Soleil

In juni 2022 heeft de Wieker Fanfare een muzikale bijdrage geleverd om Route du Soleil tot een grandioos succes te maken.